zaterdag 7 april 2012

Nummer 1

hallo allemaal,

Iedereen is vast druk druk druk voor de pasen, pak net mijn boodschappen uit en zie dat we een berichtje hebben van de NKU. Naomi heeft de 1e prijs gewonnen met haar paaskaart!!!

is dat niet super leuk? ze is super trots en mag nog een leuk digi stamp setje uitzoeken ook bij hobby paleis ze heeft net al gekeken wat voor moois ze daar allemaal hebben.op het moment ben ik erg druk met van alles en nog wat maar naar de pasen ben ik weer in blogland te vinden met mijn nieuwe creaties en spit ik jullie blog ook weer door, naar al het leuks dat jullie gemaakt hebben. (dit kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan ;) )

allemaal hele fijne paasdagen gewenst!!!

liefs
patricia & naomi

4 opmerkingen:

 1. Hoi Patricia,

  wat superleuk voor Naomi!! Feliciteer haar maar van mij. Altijd leuk als je iets wint!!
  Fijne paasdagen,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je felicitaties namens naomi ze heeft een mooi setje digi stamps op het oog denk dat ze die wil gebruiken voor de volgende uitdaging ;)

  Jij ook een fijn paasweekend
  gr Patricia en naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je felicitaties namens naomi ze heeft een mooi setje digi stamps op het oog denk dat ze die wil gebruiken voor de volgende uitdaging ;)

  Jij ook een fijn paasweekend
  gr Patricia en naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Naomi,van harte gefeliciteerd met je mooie prijs en ik denk dat je wel veel plezier zult hebben van de stempels die je gewonnen hebt,
  kusjes Oma

  BeantwoordenVerwijderen