zaterdag 6 augustus 2011

ff berichtje...

hallo allemaal

de afgelopen tijd heb ik ivm vakantie drukte veel gewerkt en ben druk met mijn hobby kamer en daarom dus weinig nieuwe creaties en blogberichten. maandag krijg ik mijn grote wandkast voor mijn hobby spullen en van de week nog een extra kast en grote hoek bureau en dan heb ik alles een beetje hetzelfde...

nu heb ik nog van alles wat ook prima maar 1 geheel oogt een stuk mooier, dus nu zit alles ingepakt de oude kasten zijn eruit zodat van de week het nieuwe erin kan dit is de wandkast

hij komt van ikea dus moet ik de kast nog eerst in elkaar zetten en daarna kan ik hem lekker inpakken ! dus aankomende week verwacht ik geen nieuwe creaties....

als mijn kamer ingepakt en aan kant is laat ik jullie de foto's zien ;)

fijn weekend!
groetjes patricia

6 opmerkingen:

 1. Hallo Patricia, dit ziet er al mooi uit. Lijkt me een fijn kast om al je spulletjed in op te bergen of neer te zetten. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van je kamer.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Patries.
  Ik kom kijken als hij klaar is. Of even bij het inpakken..haha

  Ben weer thuis hoor.
  Zie je wel weer voor een bakkie.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben reuze benieuwd naar de foto's!!

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Patricia,
  Wat een geweldige kast. Daar kunnen heel wat scrapspullen in. Ik ben ook druk aan het klussen. We doen hier thuis aan slaapkamerruil, wij naar zolder, onze dochter naar onze kamer en de oude kamer van mijn dochter wordt mijn hobbykamer. Maar voordat dat allemaal klaar is moet ik nog schilderen, behangen, laminaat vloer leggen en inderdaad kasten kopen en in elkaar zetten. Ben erg benieuwd naar jouw eindresultaat. Misschien kan ik wat inspiratie bij jou op doen voor mijn hobbykamer.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben wel benieuwd hoe je nieuwe hobby paleis eruit gaat zien. Succes ermee en ik wacht met spanning af hoe je nieuwe creaties eruit zullen gaan zien.

  Groetjes Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi dames

  dank jullie wel voor de reacties pff wat is het een werk zeg (of ik heb te veel spullen haha)

  morgen nog 1 bureau ophalen en dan heb ik alles compleet. ik ben wel heel blij met dit systeem. alles kan omhoog of omlaag naar wens en ikea heeft een heleboel soorten en maten aan opberg dozen op maat gemaakt voor hun meubels.

  als het straks klaar is heb ik 1 stans bureau hier kan ik lekker aan stanzen met alles bij de hand, 1 kleur/stempel bureau waar ik kan stempelen en inkleuren en nog een groot hoek burea waar ik lekker aan kan zitten werken :)

  de grote witte kast kan lekker veel in maar dient in mijn geval ook als scheidingswand. ik heb na de verbouwing van afgelopen jaar de luxe dat mijn hobby kamer beneden is heerlijk !!!

  gr patricia

  BeantwoordenVerwijderen