woensdag 20 juli 2011

afscheid juf !

Vanmorgen ben ik bij naomi op school geweest in de klas om juf het boek te overhandigen die de kinderen hebben gemaakt voor juf!
we hebben alle kinderen een grote enveloppe gegeven die ze zelf mochten versieren. We hebben van alle kinderen een foto gemaakt  (fotograaf papa van naomi ;) )
en deze op de enveloppe geplakt.
voor in de enveloppe heb ik voor de kinderen een soort pagina van vrienden boekje geprint hier konden ze zelf opschrijven wat hun naam is, lievelings eten etc en wat ze nog tegen juf zouden willen zeggen....

thuis heb ik enveloppen opengesneden, gaatjes gemaakt foto's geplakt en het geheel ingebonden en versierd, dit is het resultaat!

afscheidsboek juf


juf was er heel erg blij mee en kan in haar vakantie alle kindjes nog een zien en hun leuke/ grappige teksten lezen van de pagina's !

fijne dag
gr patricia

5 opmerkingen:

 1. Ik kan mij voor stellen hoe blij ze was.
  Leuk gemaakt maar hoe kan het anders.
  Het was een super leuk jaar bij deze juf toch?
  Jay zal haar in ieder geval erg missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Patricia,

  wat een leuk idee om zo'n afscheidscadeau te maken. En wat een werk, of viel dat wel mee? Voor een juf is dit superleuk om te krijgen. Niet alleen omdat het zelfgemaakt is, maar ook omdat ze zich zeer gewaardeerd zal voelen!

  groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi dames

  het was ff wat werk, ook voor de kinderen. maar de juf is echt een SUPER JUF dus heb ik dit boek met plezier gemaakt.

  juf had de tranen in haar ogen staan toen ze dit kreeg, van te voren had ze gezegd jullie hoeven niets te doen hoor jullie zijn al druk genoeg geweest...

  juf heeft ook een dvd vol foto's van het hele jaar gekregen en een cadeaubon om haar eigen digitale foto album te maken.

  het was dus een geslaagd cadeau en niet te groot zodat ze hem zo erbij in de boeken kast kan zetten en af en toe eens door kan bladeren.

  fijne dag
  gr patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vandaag is de laatste schooldag en naomi had vanmorgen echt een brok in haar keel omdat dit de laatste dag is met juf marije...

  we zullen haar missen maar gelukkig zit ze in het lokaal naast naomi volgend jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig mooi cadeau. En als juf mag ik dat wel zeggen ;) We worden ieder jaar erg blij verrast door mooie cadeaus van kinderen en ouders.
  Omdat ik inmiddels ook 2 kids op school heb, komen anderen ook gauw bij mij terecht om iets te maken, hihi.

  Ik zal je blog wat vaker lezen.

  BeantwoordenVerwijderen